• Produktkategorier

 • Rea!

  Saga Swärd – omskakare och världsresenär

  50.00 kr

  Artikelnr: 9789186589219 Kategorier: , ,
  Taliah Pollack

  Beskrivning

  Saga Swärd är en ung stark flicka med förmågan att resa mellan olika världar. En förmåga som hon fick efter olyckan som dödade hennes tvillingbror.
  Det sägs att en svartkonstnär samlar sina krafter och att Saga har en uppgift att fylla. Men varken hotet om världarnas undergång, doktorns medicinering eller ödet som Omskakare kan stoppa Saga från att söka efter det som gått förlorat. Snart är stormen här.
  En fantasyroman som kommer att skaka om världen, världarna och allt däremellan.

  Författaren riktar sin berättelse till barn och ungdomar som har svårt att passa in i denna verklighet, som har svårt att hitta en självklar plats i tillvaron. Hon vill utmana fantasin, tänja på gränserna för vad som är möjligt och frammana vidare funderingar kring omvärlden och individens egen identitet.
  Taliah Pollack har en bred kunskap inom religion och filosofi. Hennes skrivande bottnar ofta i funderingar kring de stora livsfrågorna. Genom händelser och karaktärer omformar hon skickligt alla människors existentiella frågeställningar till en spännande och actionfylld fantasyroman.

   

   

   

   

  Varje kapitel var lagom långt och det var mycket äventyr och plats för egen fantasi. Det är förmodligen en helt perfekt högläsningsbok men passade ju uppenbarligen lika bra för mig. Som ni kan se här nedan innehöll boken också en hel del fina citat och framförallt tänkvärda.

  Nilmas Bokhylla

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Saga Swärd – omskakare och världsresenär”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *