Allmänna köpvillkor

Priser
Priserna är angivna i svenska kronor och inkluderar 6% moms på böcker och 25% på övriga varor. Priserna gäller tills ny prislista utkommer.  Vi reserverar oss för ändringar av priser. Alla erbjudanden gäller tills vidare, om inte annat anges. Återfinns erbjudanden ej längre på hemsidan har de upphört.
Avgifter
Vombat Förlag har en fast avgift för frakt 39kr, oavsett vad du handlar.
Leveranstid och leveransförsening
Beställningar expedieras så snabbt som möjligt. Leveranstid är 2-5 arbetsdagar om inget annat anges vid beställning. Vi reserverar oss för att produkten tillfälligt kan vara slut med en längre leveranstid som följd. Kunden informeras alltid om ev. försening på mer än 5 dagar och kan då avbeställa varan.
Betalning
Kortbetalning med Visa eller MasterCard samt övriga betalningsalternativ i samarbete med Payson.
Faktura
I betalningssystemet finns fakturabetalning. Men om du vill ha rabatt eller annan förmån kan du göra din beställning direkt till info@meerkat.se, då fakturera förlaget dig.
Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen kan kunden ångra ett köp inom 14 dagar från det att varan tagits emot. Denna rätt gäller från avtalet/köpets ingång. För att returen skall vara giltig måste kunden medsända ordersedel/fakturan eller kopia på denna, samt inom den angivna ångerfristen meddela företaget att kunden ångrar köpet. Det är konsumentens ansvar att visa att ångerrätten utnyttjats i rätt tid. Därmed bör sådant meddelande förslagsvis lämnas skriftligen via email info@meerkat.se Vid retur måste varan sändas tillbaka till oss i oskadat skick och i obruten förpackning. Du som kund står för eventuella skador som uppstår under returtransporten. Enligt Konsumentverkets regler är det du som kund som står för returporto. Se returadress längre ner. Vid eventuell tvist hänvisar vi dig till Allmänna Reklamationsnämnden. Vi följer alltid deras beslut.
Leverans
Vombat förlags / Meerkat Production ABs paket är anpassade efter svenska postens regler. A-post om din försändelse väger under 2 kg. Postpaket om din försändelse väger över 2 kg. Företagspaket om köparen är ett registrerat företag.
För ej avhämtade paket  förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för hanteringen som uppstår vid outlösta paket (returfrakt, expeditionskostnader etc). Vi tar en avgift på 150kr om paket ej hämtas ut. Åldersgräns Du måste vara myndig och ha fyllt 18 år för att få handla hos oss. Omyndiga personer kan enligt svensk lag inte ingå avtal, och har därmed inte rätt att ingå köpavtal. Reklamation Vid reklamation av felaktig vara ber vi dig kontakta oss via e-post på info@meerkat.se. Alla felaktiga varor returneras kostnadsfritt.
Personuppgifter
När du beställer hos oss godkänner du köpevillkoren och samtycker därmed till att dina personuppgifter lagras och hanteras enligt våra integritetsvillkor. Vombat Förlag är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Uppgifterna används för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig samt för att lämna intressanta erbjudanden för egna produkter. Företaget överlåter uppgifter till tredje part för fakturaförsäljning och följer i övrigt vad som är tillåtet enligt lag. Vill du göra någon ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att skriva till oss på info@meerkat.se
Personuppgifter som lämnas i samband med köp sparas högst ett år. Inga personuppgifter som lämnas vidare med anledning av köp till annan part än de som hanterar betalningstransaktionerna i detta fall Payson AB.
Ändringar
Vombat Förlag reserverar sig för ändringar i köpvillkoren. Vi följer distansavtalslagen. De villkor som gäller är de som står här, vid tillfället för ditt köp om inte annat gäller enligt pågående kampanjerbjudande.

Copyright
Allt innehåll på vombatforlag.se är skyddat av upphovsrättslagstiftningen.

Kontaktinformation

Vombat Förlag/Meerkat Production AB,

Akaciastigen 4, 386 95 Färjestaden.

Epost: info@meerkat.se

Organisationsnr: 556700-7678