• Produktkategorier

 • Ett hus med många dörrar/ slutsåld

  Kategorier: ,
  Sanna Juhlin och Millis Sarri

  Beskrivning

  Pascal och hans mamma har flyttat till ett hus med många dörrar. När mamma fixar fint i lägenheten går Pascal på upptäcktsfärd. Det luktar nybakta bullar och någon spelar musik. Var bor hunden som verkar vilse? Och vem är den arge med alla lappar på dörren? Följ med Pascal och lär känna alla i ett hus med många dörrar.

  Ett hus med många dörrar är en varm och rolig bilderbok där alla får plats. Skriven och rikt illustrerad av Sanna Juhlin och Millis Sarri.

  Inbunden
  28 sidor

   

  ”Författare Sanna Juhlin har fångat tankar, konflikter och framförallt glädjeämnen kring just nära grannar, och jag kan mycket väl tro att det i många fall krävs ett modigt barn som Pascal för att människor ska våga lära känna varandra. Ett hus med många dörrar är en varm och omsorgsfull bilderbok av hög kvalité som framhåller vikten av mod och vänskap.”
  BTJ

  ”En söt bok med väldigt fina illustrationer av Millis Sarri, och en lättläst men ändå kärnfull berättelsen av Sanna Juhlin. Boken kan öppna för diskussion och har många mer eller mindre dolda budskap. En fin bok för barn i åldern 3-6 år.”
  Sofies bokblogg