• Produktkategorier

 • Prinsen och Pojken nu i ny upplaga!

  130.00 kr

  Artikelnr: 9789186589318 Kategorier: , ,
  Isak Eliasson och Roberth Fearon

  Beskrivning

  Äntligen efter stor efterfrågan kommer boken i nytryck. Nominerad till ÅRETS BOK gaygalan 2014.
  Prinsen bodde i ett stort slott bland molnen, Pojken bodde i en stuga i den stora skogen. En gemensam önskan skulle föra dem samman. Det här är en berättelse om att hitta sin hjärtevän och att våga vara sig själv. När man är 6 -7 år och prins, ja då vet man att det finns förväntningar, så kallade normer, detta är den lille prinsen medveten om, men modig nog att ändå följa sitt hjärta. Prinsen och Pojken är en modern och inkluderande tolkning av den klassiska sagan om att övervinna alla hinder för kärleken. Bokens bilder är inspirerade av konstformen manga.
  Inbunden
  54 sidor

   

   

   

  ”Sagan speglar tiden som den föds i och just därför behövs nya sagor som berättar om vår verklighet i vår tid. Och sagor likt denna borde spridas till alla barn i världen (och världens ledare), för att visa på att kärlek som känns i hjärtat är det finaste och det behöver vi mer av.”
  Barnboksprat

  Den här boken borde placeras i händerna på alla småbarnsföräldrar, förskollärare och andra som vill ge barn ett litterärt bra alternativ med temat att alla ska respekteras oavsett sexuell läggning och könsidentitet.
  Helds HBT-nyheter

  ”På tiden att det kommer en bok som inte är ”normal”. Killarna har gjort ett jättebra jobb och illustrationerna är galet fina!”
  Colin TOMMY, blogg

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Prinsen och Pojken nu i ny upplaga!”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Du kanske också gillar …