• Produktkategorier

 • Rea!

  Hjältehunden Hedvig och de stulna orden

  Det ursprungliga priset var: 120.00 kr.Det nuvarande priset är: 78.00 kr.

  Artikelnr: 9789186589936 Kategorier: ,
  Text: Sussane Schneider Bild: Kerstin Elias Costa

  Beskrivning

  När ord försvinner från skyltarna i staden och människorna tappar talet rycker Hjältehunden Hedvig ut. Hon får vittring på Skuggan, som ses försvinna i en gränd med ett ord under armen. Kommer Hedvig att kunna återta det som stulits? Människan behöver sina ord. Det förstår Hedvig. Detta är den första boken i en spännande serie om Hedvigs ihärdiga detektivarbete.

   

   

   

   

   

   

  ”…Det är intressant att det är den ordlösa som förstår vikten av språket. Det känns som författaren också vill visa läsaren att hunden förstår mer än vi tror. Det är intressant och spännande. Illustratören Kerstin Elias Costas är utbildad i Argentina, och hennes bilder är mycket viktiga för berättelsen och helhetsintrycket…”
  BTJ

  ”Ord försvinner spårlöst ifrån skyltar på stan. Hedvig är ute och går med sin lillmatte, när hon hör någon ropa på hjälp och sedan blir tyst. Ord försvinner överallt… Något för Hedvig att börja luska i. Sonen och jag har läst om Hedvig ihop. Sonen tycker boken är spännande, speciellt när de är skuggan på spåren. Han gillar Hedvig och tycker att hon är tuff. Jag gillar också boken, den är väldigt fin med en hund i huvudrollen. Handlingen är lätt och spännande för barn att hänga med i. Tycker det är en väldigt trevlig och charmig början på en ny serie om Hedvig. Ser fram emot fler!”
  Villivonkasbooks