• Produktkategorier

 • Rea!

  Allt är möjligt en upptäcktsfärd med hjälp av yoga

  Det ursprungliga priset var: 120.00 kr.Det nuvarande priset är: 72.00 kr.

  Artikelnr: 9789186589639 Kategorier: , ,
  Azusa Itagaki

  Beskrivning

  Idén till barnboken föddes när Azusa arbetade med japansk sagoyoga och bearbetade folksagor från Japan, som hon omvandlade till pedagogiska övningar där kroppen och andningen hamnar i fokus. Barnen blir aktiva deltagare i berättelserna genom att förvandla sig till olika karaktärer. Efter att ha arbetat med andras sagor uppstod tanken och längtan att skriva egna berättelser som på ett ännu tydligare sätt är anpassade för barn i åldrarna 4 och uppåt.

  Författare: Azusa Itagaki Föddes 1986 i Tokyo, Japan. Performanceartist, certifierad kroppsterapeut och barnyogalärare.

   

   

   

   

   

  En jättefin yogabok för barn! Allt är möjligt – en upptäcktsfärd med hjälp av yoga av Azusa Itagaki och Asia Pietrzyk. Varm, lekfull och lugn bok där läsaren bjuds in att härma olika djur, och därmed göra yogapositioner. Ska testa med treåringen, som gillar yoga, men tror att något äldre barn har mer behållning av texten. De mjuka, enkla illustrationerna är nästan meditativa.
  bokunge.se

  ”En annan bok som jag mycket väl kan se utskriven på recept, för barn i vår stressade samtid, är Allt är möjligt – En upptäcktsfärd med hjälp av yoga, av Azusa Itagaki och Asia Pietrzyk.
  Boken tar fasta på rörelse, låter en yttre resa vara verktyg för den inre. Yogapositionerna introduceras på ett tydligt sätt, utan att bli överpedagogiska. Text och bild samspelar, och jag kan se framför mig hur jag och barnen gör rörelserna tillsammans.”
  Eva Emmelin Skånskan