Uppföljaren till Punkpapporna, här nu!

Liz Wennberg heter författaren till Vombats senaste utgivning,  Punkpapporna i London. Boken är en fristående uppföljare av Punkpapporna som kom 2010. Sedan 2010 har Liz även kommit ut  med en diktsamling I ett grovt rep och barnboken Texas!

Punkpapporna är en tokrolig skildring av en liten familj och deras vänner. Cornelia har två pappor och de är inbitna punkare. På så sätt blir Cornelias liv lite olikt andras men på alla sätt berikande. I denna uppföljare åker familjen tillbaka till London för ett besök i sin tidigare hemstad. Cornelias bästa vänner följer så klart med och då blir det riktigt kul…

Liz är uppvuxen i Överkalix men bor numera i Luleå. Liz har ett djupt engagemang för samhällsfrågor och för alla människor som på något vis hamnat i marginalen i en rådande samhällsstruktur byggd på konkurrens vilket gör att det, i alla hennes texter, finns ett tilltal också mellan raderna.

Inbunden
Författare: Liz Wennberg
Bild: Jacob Segerstedt
Förlag: Vombat förlag
Utgiven: Oktober 2013
ISBN: 9789186589332

För ett år sedan flyttade Cornelia från London till Sverige med sina två pappor. Alla i byn blev jättenyfikna, för hur bär man sig egentligen åt när man är punkare? Nu är det dags att åka tillbaka till London på besök, och Cornelia tar med sig kompisgänget. De lyckas alltid ha något fuffens för sig. Cornelia vill ha en hundvalp och Martin vill ha en tatuering…Den här gången tar de saken i egna händer.