• Produktkategorier

 • Svalan och snigeln hittar hem

  120.00 kr

  Artikelnr: 9789186589684 Kategorier: ,
  Anders Nyman

  Beskrivning

  Hösten är här och det är dags för Svalan att ge sig av söderut. Så som svalor gör. Men Svalan drömmer om ett annat liv. Precis som Snigeln. Kommer Svalan och Snigeln kunna förverkliga sina drömmar? Kanske kan den kloka Ugglan hjälpa till. Svalan och Snigeln hittar hem, är en modern fabel om vikten att lyssna till sin egen röst, utmana sina rädslor och finna sin egen väg.

   

   

   

   

   

   

  ”Det speciella med den här boken är att den är skriven både på svenska och arabiska, det tycker jag är jättebra! Då kan man läsa samma historia i samma bok på två olika språk. Det tror jag kan vara till fördel om man pratar Arabiska och försöker lära sig Svenska. Jag hoppas att fler böcker blir utformade på det här sättet i framtiden för det är ju supercoolt!”
  ”Jag gillar också budskapet med boken, att man ska våga utmana sina rädslor och finna sin egna väg. Man måste inte vara på ett speciellt sätt bara för att normerna säger det. Väldigt fina illustrationer också!  Svalan och Snigeln hittar hem! rekommenderar jag verkligen! Speciellt för barn och vuxna som pratar Arabiska och håller på att lära sig Svenska. Den är toppenbra!”
  Agnes blogspot

  Illustrationerna av Fanny Felicia Svanberg gör boken levande och är fyllda av underfundiga detaljer i höstens och vinterns färger. En stor framgång är att boken är skriven både på svenska och arabiska, något som verkligen uppskattas och som det finns ett stort behov av. Humor, värme och mångfald är orden. Författaren Anders Nyman är även dramaturg och lärare i dramaturgi. Välkomna Svalan och Snigeln.
  BTJ