• Produktkategorier

 • Gnuffarna på Bamseklo

  89.00 kr

  Artikelnr: 9789186589042 Kategorier: ,
  Henry Bronett

  Beskrivning

  Denna bok är en rimsaga om Gnuffarna, små fantasifulla individer. Boken passar små barn och alla med barnasinnet i behåll. De fantasifulla bilderna ger boken ett stort mervärde.

  Bamseklo är ön där gnuffarna bor. Gnuffarna är sällsynta små krabater som älskar lek och bus. Här får du följa med dem på en skobåtseglats bland höga vågor och lekande delfiner, men hur ska det gå för gnuffekatten som ivrigt väntar på gnuffekakor med jordgubbar och vaniljgrädde?

  Inbunden
  32 sidor

   

   

   

   

   ”…På korta rimmande verser får barn och deras föräldrar möta de älskvärda gnuffarna. Även om texten är på rim, blir språket ingalunda fattigt eller lidande. Tvärtom är språket rikt och talande, och versen blir till ett stöd för ovana läsare. Henry Bronett har en gedigen bakgrund inom film, cirkus och teater, och med Gnuffarna på Bamseklo gör han en välkommen entré in i barnbokshyllan. Illustratören Andrea Femerstrand har gjort ett enastående jobb, och hennes bilder kompletterar texten med en konstnärlig fröjd. I dova finstämda akvareller kommer gnuffarna till liv, både med rarhet och en busig glimt i ögat.”
  BTJ

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Gnuffarna på Bamseklo”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Du kanske också gillar …