• Produktkategorier

 • Ett Hundliv

  39.00 kr

  Artikelnr: 9789186589134 Kategorier: , ,
  Tin Eriksson och Emmalill Frank

  Beskrivning

  Denna bok kan beskrivas som en ”babybok” för hundar där du själv kan fylla i alla uppgifter om din hund. Boken har många roliga illustrationer och rubriker. Här finns också plats för bilder och egna anteckningar.

  Detta är boken som vänder sig till alla hundägare, särskilt lillmatte/husse, som vill ge sin hund det lilla extra. Här fyller du i roliga och nyttiga uppgifter om din vän och vad som händer i dennes liv. Boken ska inspirera till engagemang för hunden och på ett lättsamt sätt låta husse/matte själv beskriva hundens utveckling. Boken är en fin present till nyblivna hundägare, från till exempel uppfödaren eller någon som bara vill uppmärksamma familjens tillökning.

  Inbunden
  48 sidor

  endast i grön och rosa

   

   

   

  Sötaste boken
  För oss som ser våra hundar som familjemedlemmar är detta den perfekta boken. Att lägga den där lilla extra tiden på sin vän är guld värt att ha i framtiden. Att barnen få vara med att hjälpa till och fylla i ger dem ett bra och pedagogiskt sett att se hur man bör sköta sin hund och vad som är viktigt och vad som är roligt att tänka på.
  BOKUS

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Ett Hundliv”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *