• Produktkategorier

 • Charles Grandpiers äventyr – Drakblodsfröna

  99.00 kr

  Artikelnr: 9789186589189 Kategorier: , ,
  Henry Bronett

  Beskrivning

  I boken DRAKBLODSFRÖNA ger sig Charles ut på ett farligt äventyr. Hans uppdrag är att finna drakblodsfröna.En spännande historia om att övervinna rädsla och finna glädje i nuet. En historia med inslag av fantasy. En perfekt bok att läsa högt för barnen.

  Charles bor med sin farfar Jean-Luc. Charles har återkommande drömmar om en magisk låda, en knussloromator. Men är det bara en dröm? För att ta reda på detta krävs mod och styrka, men endast lådans rätta ägare kan fullfölja uppdraget…

  Inbunden
  144 sidor

   

   

   

   

   

  Charles Grandpiers äventyr  är på modiga 141 sidor och håller hela vägen. Den varar länge, en utmärkt spänningsroman för små och stora barn (och i den senare kategorin är det fritt fram att inkludera sig själv). Bokens budskap lyder: ”Tveka inte! Följ ditt hjärta!” Det skadar inte att bli påmind om just det budskapet. Om och om igen.”
  Tidningen Kulturen

  Henry Bronetts berättelse är påhittig och finurlig och håller hela vägen, som story tänkt. Ja, glädjande nog är Drakblodsfröna så pass bra att det vore önskvärt att Bronett ger sig i kast med en fortsättning, om den inte redan är på gång. Faktiskt tänker jag mig, att detta är den första i en serie om Charles Grandpier. Det kan bero på att berättelsen inte har ett självklart slut och som dessutom lockar till vidare läsning. Läsaren får inte veta allt utan det antyds ett och annat som jag gärna skulle få veta mer om.
  Bokhemligheter blogg

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Charles Grandpiers äventyr – Drakblodsfröna”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *